salt and pepper |
1/2 κιλό ρεβύθια
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 καρότα σε κομμάτια
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι πάπρικα
αλάτι
8 κούπες νερό
1/2 κούπα λάδι
Eκτέλεση
Μουσκεύουμε τα ρεβύθια 12 ώρες σε νερό με μια κουταλιά αλάτι. Ξεπλένουμε και βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Προς το τέλος ρίχνουμε το αλάτι. Σερβίρουμε με λεμόνι αν θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου