Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Σφουγγάτο με κολοκυθάκια


Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια
8 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 πατάτα βρασμένη
1 ματσάκι άνηθο
12 αυγά
1/4 κούπας λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια. Τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, ανακατεύουμε μεχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Προσθέτουμε την πατάτα λιωμένη ,τον άνηθο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να κρυώσει. Ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα, ανακατεύουμε, βάζουμε σε πυρέξ και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου