Υλικά
6 κούπες νερό
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νισεστέ
λίγο ανθόνερο
αμύγδαλα ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Σε κατσαρόλα ανακατεύουμε το νισεστέ, τη ζάχαρη, το ανθόνερο και το νερό. Βράζουμε μέχρι να πήξει καλά η κρέμα.Πρέπει να γίνει αρκετά πηχτή.
- Αδειάζουμε την κρέμα σε πυρέξ. Πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα.
- . Αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο. ¨Οταν κρυώσει καλά κόβουμε σε κομμάτια και σερβιρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου