Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Πατάτες γιαχνί


Υλικά

6 πατάτες σε χοντρές φέτες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
2 καρότα σε ροδέλες
1 πιπεριά σε ροδέλες
2 κούπες ντομάτα στον τρίφτη
1/2 κούπα λάδι
1/2 ματσάκι μαιντανό
1 κουταλάκι ζάχαρη
αλάτι

Εκτέλεση

Σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι, τα καρότα και το σκόρδο. Προσθέτουμε την πιπεριά και τις πατάτες.Ανακατεύουμε μερικά λεπτά. Ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι, ζάχαρη, το μαιντανό και όσο νερό χρειαστεί να καλύψει τις πατάτες. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να μείνουν με λίγη σάλτσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου