Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Gluhwein - Ζεστό κρασί


Υλικά

3/4 κούπας χυμό πορτοκαλιού
3/4 κούπας ζάχαρη
1 πορτοκάλι σε φέτες
2 ξύλα κανέλας
 10 γαρύφαλλα
1 μπουκάλι κόκκινο ξηρό κρασί (750ml)

Eκτέλεση

Βράζουμε  5 λεπτά το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το πορτοκάλι, την κανέλα και τα γαρύφαλλα. Προσθέτουμε το κρασί κι ανακατεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ζεσταθεί χωρίς να βράσει. Σουρώνουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου