Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

ΓΕΜΑΤΑ ( ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ )


Υλικά

2  κούπες αμύγδαλα ασπρισμένα και ψιλοκομμένα
1 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη
εσάνς πικραμύγδαλου
ανθόνερο
άχνη

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα, τη ζάχαρη και τη φρυγανιά και ανακατεύουμε   πολύ καλά. Βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε λίγες σταγόνες εσάνς πικραμύγδαλου και όσο ανθόνερο χρειαστεί για να γίνει ενα μείγμα που να πλάθεται. Φτιάχνουμε τα γεμάτα σε σχήμα μικρού αχλαδιού, ραντίζουμε με ανθόνερο και  πασπαλίζουμε με αρκετή ζάχαρη άχνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου