Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

ΡΥΖΟΓΑΛΟ

Υλικά

3/4 κούπας ρύζι καρολίνα
3 κούπες νερό
1 βανίλια
1/2 κούπα ζάχαρη
3 κούπες γάλα
2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
κανέλα

Εκτέλεση
 Βάζουμε το νερό βράσει, ρίχνουμε το ρύζι και βράζουμε μέχρι ν' απορροφηθεί  το νερό. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια και τις 2 1/2 κούπες γάλα. Βράζουμε 15 λεπτά σε σιγανή φωτιά ανακατευοντας συχνά.  Διαλύουμε  το κορν φλάουρ  στο υπόλοιπο γάλα.  Προσθέτουμε στο ρυζόγαλο και βράζουμε ώσπου να πήξει . Σερβίρουμε σε μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου