Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Μπαλεζές


Υλικά

6 κούπες νερό
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νισεστέ
λίγο ανθόνερο
 αμύγδαλα ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  • Σε κατσαρόλα ανακατεύουμε  το νισεστέ, τη ζάχαρη, το ανθόνερο και το νερό.  Βράζουμε μέχρι να πήξει καλά η κρέμα.Πρέπει να γίνει αρκετά πηχτή.
  • Αδειάζουμε την κρέμα σε πυρέξ. Πασπαλίζουμε  με τα αμύγδαλα.
  • . Αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο. ¨Οταν κρυώσει καλά κόβουμε σε κομμάτια και σερβιρουμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου