Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Πουτίγκα ψωμιού

salt and pepper
Υλικά

10 φέτες ψωμί του τοστ
1/4 κούπας μαργαρίνη
6 αυγά
3/4 κούπας ζάχαρη
 3 κούπες γάλα χλιαρό
1 κουταλάκι κανέλα
1 βανίλια
λίγο μοσχοκάρυδο
1/2 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπωλ το ψωμί κομμένο σε κομμάτια 2 εκ.,προσθέτουμε τη μαργαρίνη λιωμένη. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. προσθέτουμε το γάλα, αλάτι, κανέλα, βανίλια, μοσχοκάρυδο. Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο πυρέξ, αφήνουμε 10 λεπτά και ψήνουμε στους 190 βαθμούς περίπου 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου