Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Αυγά γεμιστά


Υλικά

6 αυγά
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλάκι  ξύδι λευκό
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι μουστάρδα
αλάτι
πάπρικα

Εκτέλεση

Βράζουμε τα αυγά, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στα δύο. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους λιώνουμε με πηρούνι. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το  ξύδι , τη ζάχαρη, τη μουστάρδα και το αλάτι κι ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μίγμα σε κορνέ και γεμίζουμε τα ασπράδια. Πασπαλίζουμε με πάπρικα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου