Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Ρυζότο με σπαράγγια


Υλικά

1 ματσάκι σπαράγγια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές λάδι
1/3 κούπας κούπας λευκό κρασί
1 κούπα ρύζι καρολίνα
2 κουταλιές βούτυρο 
αλάτι
1/3 κούπας παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση
Κόωουμε τα σπαράγγια σε κομμάτια, τα πλένουμε και τα βράζουμε 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε.
Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι. Προσθέτουμε το ρύζι κι  ανακατεύουμε μερικά λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί.  Ρίχνουμε το ανάλογο  νερό και το αλάτι. Βράζουμε 10 λεπτά και προσθέτουμε τα σπαράγγια. Οταν είναι έτοιμο ριχνουμε την παρμεζάνα και το βούτυρο,  ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε απο τη φωτιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου