Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Κεσκέσι

Υλικά

1 κιλό αρνί
2 κούπες σιτάρι
4 κρεμμύδια
1 κούπα βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
2 κουταλάκια κύμινο

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε το σιτάρι σε νερό 12 ώρες. Βράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει. Αφαιρούμε τα κόκκαλα και σουρώνουμε το ζωμό. Κόβουμε τα κρεμμύδια στα τεσσερα. Βάζουμε σε κατσαρόλα το ζωμό τα κρεμμύδια και το κρέας και βράζουμε μέχρι να λιώσουν. Σέ άλλη κατσαρόλα βράζουμε το σιτάρι μέχρι να μαλακώσει καλά. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κρέας προσθέτουμε  αλάτι, πιπέρι , κύμινο και το βούτυρο. Βράζουμε ανακατεύοντας δυνατά με ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσουν και να γίνουν σαν κρέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου