Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Kέικ με ζαχαρούχο


Υλικά

1 κουτί ζαχαρούχο
4 αυγά
1/4 κούπας βούτυρο λιωμένο
1 κούπα αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν
1 βανίλια
άχνη

Εκτέλεση



Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το βούτυρο, τη βανίλια και το αλεύρι με το μπέικιν. Βάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου