Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Χαλβάς με κολοκύθα



Υλικά

4 κούπες κολόκύθα τριμμένη
2 κουταλιές λάδι
1/4 κούπας αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
1/4 κουταλάκι κακουλέ
1 κούπα γάλα
3/4 κουπας ζάχαρη

Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε τα αμύγδαλα. Βγάζουμε τα αμύγδαλα και προσθέτουμε την κολοκύθα. Ανακατεύουμε να μαλακώσει. Προσθέτουμε το γάλα.Οταν απορροφηθεί ρίχνουμε τη ζάχαρη, τα αμύγδαλα και τον κακουλέ. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.

Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου