Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Λάχανο με κιμά


Υλικά

250 γραμ. κιμά
1/2 λάχανο χοντροκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά πελτέ 
1/4 κούπας λάδι
1/2 κουταλάκι πάπρικα
1/4 κουταλάκι κανέλα
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 λεμόνι
αλάτι

Εκτέλεση

Σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι, προσθέτουμε τον κιμά. Αφού σωταριστεί ο κιμάς ρίχνουμε το λάχανο, το ανάλογο νερό, τον πελτέ αλάτι, την πάπρικα, την κανέλα και τη ζάχαρη. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει το λάχανο. Λίγο πριν το σβήσουμε ρίχνουμε το χυμό λεμμονιού.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου