Σελίδες

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κολοκυθοκεφτέδες

Υλικά
500 γραμ. κολοκύθα τριμμένη
1 κρεμμύδι
4 φρέσκα κρεμμδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μαργαρίνη λιωμένη
1 αυγό
1/4 κούπας κεφαλοτύρι τριμμενο
1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα


Εκτέλεση
Βάζουμε την κολοκύθα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, τη μαργαρίνη, το αυγό,  το κεφαλοτύρι, αλάτι και πιπέρι. 
Προσθέτουμε όση  φρυγανιά χρειαστεί μεχρι το μείγμα να σφίξει και να πλάθεται .
3. Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου