Σελίδες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Μπριζόλες κρασάτες με μανιτάρια

salt and pepper
Υλικά

5 μπριζόλες χοιρινές
1/4 κούπας λάδι
1 κούπα λευκό κρασί
1 κούπα νερό
αλάτι
2 κουταλάκια πάπρικα
ρίγανη
χυμό 1/2 λεμονιού
1 κουταλιά βούτυρο
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια

Εκτέλεση

Σωτάρουμε τις μπριζόλες στο λάδι. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το νερό,αλάτι και την πάπρικα. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μισή ώρα περίπου. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και βράζουμε μεχρι να μαλακώσουν. Λίγο πριν το σβήσουμε ρίχνουμε το λεμόνι, τη ρίγανη και το βούτυρο και βράζουμε μερικά λεπτά να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου