Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Μπιφτέκια

salt and pepper
Υλικά

1/2 κιλό κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 κούπας σιμιγδάλι ψιλό
1/2 κούπα νερό
αλάτι
πιπέρι
1 κουταλάκι ρίγανη
3 κουταλιές λάδι
100 γραμ. τριμμένη γραβιέρα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι με το νερό. Το προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο δυο ώρες.Πλάθουμε τα μπιφτέκια, τα λαδώνουμε και ψήνουμε σε καυτή σχάρα στο γκριλ ή στα κάρβουνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου