Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

Κακαβιά

salt and pepper
1 κιλό ψάρια διάφορα
3-4 πατάτες
2 κρεμμύδια
2 ντομάτες
2 φύλλα δάφνης
2 γαρύφαλλα
1/2 κούπα λάδι
1/2 κούπα λεμόνι

 Εκτέλεση

Βάζουμε σε κατσαρόλα τα ψάρια με αρκετό νερό να τα σκεπάζει μαζί με τα γαρύφαλλα και τα φύλλα δάφνης και τα βράζουμε. Σουρώνουμε το ζουμί και καθαρίζουμε τα ψάρια. Βάζουμε σε κατσαρόλα το ζουμί, τα καθαρισμένα ψάρια, τις πατάτες σε κομμάτια, τα κρεμμύδια σε φέτες και τις ντομάτες κομμένες στα τέσσερα. Προσθέτουμε όσο ωερό χρειαζεται να τα σκεπάσει , ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το λάδι και βραζουμε μεχρι σχεδόν να λιώσουν τα λαχανικά. Ρίχνουμε το λεμόνι και βράζουμε ακόμη λίγο να χυλώσει η σούπα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου