Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Σαλάτα ανάμεικτη

salt and pepper
Υλικά

1 μαρούλι
1/2 μικρό κόκκινο λάχανο
2 καρότα
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
100 γραμ. φέτα

1/4 κούπας καρύδια ΄
2 κουταλάκια καστανή ζάχαρη
2 κουταλάκια νερό
1 κουταλάκι μαργαρίνη
κανέλα

4 κουταλιές λάδι
4 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλιά μουστάρδα
1  κουταλιά μέλι


Εκτέλεση

Σε ένα τηγανάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το νερό, προσθέτουμε τα καρύδια και λίγη κανέλα κι ανακατεύουμε σε σιγανή φωτιά μεχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Αφήνουμε να κρυώσουν.Κόβουμε το λάχανο και το μαρούλι, τρίβουμε το καρότο στον τρίφτη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.Προσθέτουμε αλάτι,τα καρύδια και τη φέτα σε κομμάτια. Χτυπάμε το λάδι , το βαλσάμικο, τη μουστάρδα και το μέλι και ανακατεύουε με τη σαλάτα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου