Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Μαυρομάτικα με σέσκουλα

Υλικά

1  ματσάκι σέσκουλα χοντροκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 κούπα φασόλια μαυρομάτικα
1/4 κούπας λάδι
αλάτι
1 κουταλιά ξύδι
1 κουταλιά καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση

Βράζουμε τα φασολάκια μισή ώρα. Τα σουρώνουμε. Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τα σέσκουλα, το μαιντανό και τον άνηθο. Οταν μαραθούν ρίχνουμε τα φασολάκια, το ξύδι, τη ζάχαρη και το αλάτι και βράζουμε αλλη μισή  ώρα περίπου να χυλώσουν.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου