Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Κουνουπιδοτηγανίτες


                                             Υλικά

                            1 μικρό κουνουπίδι βρασμένο
                            1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
                            1/2 ματσάκι μαιντανό
                            1/2  ματσάκι άνηθο
                            2 αυγά
                            3 κουταλιές κεφαλοτύρι τριμμένο
                            φαρίνα
                            αλάτι- πιπέρι

                                             Εκτέλεση

        Στραγγίζουμε το κουνουπίδι και το λιώνουμε με πηρούνι. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το         μαιντανό  και τον άνηθο ψιλοκομμένα, τα αυγά, το τυρί, αλάτι , πιπέρι και όση φαρίνα  χρειαστεί για
να γίνει παχύρευστος χυλός. Τηγανίζουμε κουταλιές απο το μίγμα σε καυτο λάδι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου