Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Μαρμελάδα σύκο

   


Υλικά

1 κιλό ώριμα σύκα
1/2 κιλό ζάχαρη
1 κουταλιά χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τα σύκα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Βάζουμε σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τη  ζάχαρη. Αφήνουμε στο ψυγείο ως την άλλη μέρα. Βράζουμε ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει.
Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου