Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

Λαχανόρυζο

salt and pepper
Υλικά

1 μικρό λάχανο κομμένο σε κομμάτια
2 καρότα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσο το άσπρο μέρος ψιλοκομμένο
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
1/2 κούπα  ρύζι καρολίνα
1/4 κούπας λάδι
1/2 κουταλιά πάπρικα
1/4 κουταλάκι κανέλα
αλάτι

Εκτέλεση

Σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι, προσθέτουμε το λάχανο και το καρότο κι ανακατεύουμε για λίγο. βάζουμε και το σέλινο και ρίχνουμε όσο νερό χρειαστεί για να τα σκεπάσει. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Οταν ειναι έτοιμο προσθέτουμε το ρύζι, αλάτι , την πάπρικα,  την κανέλα  και νερό αν χρειάζεται. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να βράσει το ρύζι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου