Σελίδες

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Χούμους


salt and pepper

Υλικά

2 κούπες βρασμένα ρεβύθια
1-2 σκελίδες  σκόρδο
4 κουταλιές ταχίνι
1/4 κούπας λάδι
1/4 κούπαςς χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι κύμινο
αλάτι
1/4 κούπας   περίπου νερό που έβρασαν τα ρεβύθια

Εκτέλεση

Αλέθουμε στο μπλέντερ τα ρεβύθια και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και όσο νερό χρειαστεί για να γίνουν κρέμα. Σερβίρουμε περιχύνοντας με λάδι. Πασπαλίζουμε  με πάπρικα αν θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου