Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Χορτοκεφτέδες

salt and pepper
Υλικά

1 κιλό χόρτα (παπαρούνες, λάπατα, καυκαλήθρες)
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κρεμμύδι
1/2 ματσάκι άνηθο
2 αυγά
1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
1κούπα φρυγανιά
1/3 κούπας βούτυρο
φαρίνα
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση

Βράζουμε τα χόρτα σε αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε καλά και τα ψιλοκόβουμε. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τον άνηθο ψιλοκομμένα, τα αυγά, το κεφαλοτύρι, τη φρυγανιά, το βούτυρο λιωμένο, αλάτι , πιπέρι και όση φαρίνα χρειαστεί για να γίνει ένα μίγμα που να πλάθεται. Πλάθουμε τους κεφτέδες , τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε  καυτό λάδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου