Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Αβρωνιές γιαχνί

salt and pepper
salt and pepper
Υλικά

1 μάτσο  αβρωνιές
8 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι μάραθο
1/4 κούπας λάδι
αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε τις αβρωνιές σε κομμάτια.  Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε τις αβρωνιές και το μάραθο ψιλοκομμένο. Ρίχνουμε το αλάτι και όσο νερό χρειαστεί μόλις να τις σκεπάζει. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μεινουν σχεδόν με το λάδι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου