salt and pepper |
1 κιλό χόρτα (παπαρούνες, λάπατα, καυκαλήθρες)
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 πράσο (το άσπρο μέρος)
1/2 ματσάκι άνηθο
1/4 κούπας λάδι
1/2 κούπα ρύζι
1/2 λεμόνι
αλάτι
Εκτέλεση
Ζεματάμε τα χόρτα σε αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σωτάρουμε με το λάδι τα κρεμμυδάκια και το πράσο ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε τα χόρτα, τον άνηθο ψιλοκομμένο, αλάτι και νερό να τα σκεπάζει. Αφού βράσουν ρίχνουμε το ρύζι, προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί. Λίγα λεπτά πριν το σβήσουμε προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου