Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Ρεβυθοσαλάτα


salt and pepper
Υλικά
2 κούπες βρασμένα ρεβύθια
2 πιπεριές Φλωρίνης σε κομματάκια
1 μικρό κρεμμύδι  ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι
2 κουταλιές λάδι
2 κουταλιές ξύδι
2 κουταλιές λεμόνι
1 κουταλιά μουστάρδα
2 κουταλάκια μέλι
1 κουταλάκι κύμινο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα ρεβύθια , τις πιπεριές, τα κρεμμύδια , το σκόρδο ,το μαιντανό και το αλάτι. Χτυπάμε το λάδι με το ξύδι, το λεμόνι, τη μουστάρδα, το μέλι και το κύμινο κι ανακατεύουμε με τα ρεβύθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου