Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Πιπεροσαλάτα


Υλικά

1/2 κιλό πιπεριές κέρατο ή Φλωρίνης
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
αλάτι
3-4 κουταλιές λάδι

Εκτέλεση

Ψήνουμε τις πιπεριές στο φούρνο ή στα κάρβουνα. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια. Ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε να μείνουν μια ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου