Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Φασολάκια λαδερά


Υλικά

1/2 κιλό φασολάκια
1 κρεμμύδι  ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/2 ματσάκι μαιντανό
1/4 κούπας λάδι
1 κουταλιά ζάχαρη
αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα κόβουμε σε κομμάτια.Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι, προσθέτουμε τα φασολάκια και ανακατεύουμε μερικά λεπτά. Ρίχνουμε τη ντομάτα, το μαιντανό, τη ζάχαρη και το αλάτι και ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια και να δέσει η σάλτσα τους. Σερβίρουμε με φέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου