Σελίδες

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Παντζάρια ξυδάτα

Υλικά
1/2 κιλό παντζάρια
1/2 κούπα ξύδι
1/2 κούπα νερό
1/3 κούπας ζάχαρη


Εκτέλεση

Π΄λένουμε τα παντζάρια και τα ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε κομμάτια. Αφήνουμε να κρυώσουν. Τα βάζουμε σε βάζο. Βάζουμε σε κατσαρόλα το ξύδι, το νερό και τη ζάχαρη  να πάρει 1-2 βράσεις. Αφήνουμε να κρυώσει. Το ρίχνουμε στα παντζάρια. Διατηρουμε στο ψυγείο.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου