Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Ταραμοκεφτέδες

salt and pepper
Υλικά

100 γραμ. λευκό ταραμά
3 πατάτες βρασμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 ματσάκι μαιντανο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά δυόσμο ψιλοκομμένο
πιπέρι
1/4-1/2 κούπα φαρίνα
αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Περνάμε τις πατάτες από το μύλο του πουρέ. Ξεπλένουμε τον ταραμά με λίγο νερό  και τον ανακατεύουμε με τις πατάτες και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε όση φαρίνα χρειαστεί για να γίνει ένα μίγμα που να πλάθεται. Πλάθουμε τους ταραμοκεφτέδες, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου