Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Πατατοσαλάτα



 Υλικά

1 κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι σε φέτες
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι μαιντανό
2 κουταλιές κάπαρη
4 αγγουράκια τουρσί σε φέτες
5 ρεπανάκια σε φέτες
αλάτι
1/3 κούπας λάδι
χυμό ενός λεμονιού

Εκτέλεση

Πλένουμε τις πατάτες και τις βραζουμε ακαθάριστες. Τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε κομμάτια κι ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Λίγο πριν σερβίρουμε προσθέτουμε τα ρεπανάκια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου