Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Φασολάκια πράσινα σαλάτα


Υλικά
1/2 κιλό φασολάκια
1 πιπεριά φλωρίνης
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
αλάτι
3-4 κουταλιές λάδι
1 κουταλάκι μουστάρδα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα φασολάκια, τα πλένουμε και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Προσθέτουμε την πιπεριά ψιλοκομμένη, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαιντανό. Χτυπάμε το λάδι με  το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα, το ρίχνουμε στη σαλάτα και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να μείνει στο ψυγείο μια ώρα πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου